Виртуелни Сервери

Почетна > Хостинг > Виртуелни Сервери

Одберете го правиот избор за вас!

Ние нудиме виртуелни сервери во Германија и Романија со стабилна и брза конфигурација + гарантирана DDOS заштита.

image
мкд600
ВПС 1
 • 2GB RAM
 • 2xCores
 • 25GB HDD
 • 500 gbps заштита
 • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд900
  ВПС 2
  • 3GB RAM
  • 3xCores
  • 50GB HDD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1000
  ВПС 3
  • 4GB RAM
  • 4xCores
  • 75GB HDD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1600
  ВПС 4
  • 6GB RAM
  • 5xCores
  • 85GB HDD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд800
  ВПС 1
  • 4GB RAM
  • 2xCores
  • 50GB SSD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1300
  ВПС 2
  • 4GB RAM
  • 4xCores
  • 60GB SSD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1800
  ВПС 3
  • 8GB RAM
  • 2xCores
  • 80GB SSD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд2400
  ВПС 4
  • 8GB RAM
  • 4xCores
  • 80GB SSD
  • 500 gbps заштита
  • Centos,Debian,Ubuntu
 • Нарачај сега!
 • Спецификации

  Дедициран сервер

  • Процесор 2x Intel Xeon E5-V4
  • Processor memory 128 GB ECC DDR4 1600MHz (8 x 16)
  • Processor cache 15 MB
  • HDD 6x 300 GB 10k (slot 0,1,2,3,4,5)

  Додатни работи

  • Додатна дедицирана IP чини 200 ден месечно.
  • Гарантирана 500 Gbps Заштита
  • Споделена конекција од 7гигабита
  • Неограничен сообраќај
  Пронајди го одговорот

  Најчесто поставувани прашања

  Во кратки црти ќе ви ги одговориме вие само следете и прочитајте ги.

  Ние имаме лоциран сервер во Германија/Романија со иста конфигурација но разликата не е во конфигурацијата, разликата е во пингот и цената, во романија латенцијата е многу пониска и затоа цената е повисока.

  Секако дека ќе добиете роот пристап претходно се консултираме со вас околу инсталацијата на линуксот што го посакувате и доколку истиот го имаме на располагање потоа ви доделуваме податоци од VPS.

  Цените се најекономични и најреални и пред се ние не вршиме менаџирање додека за поддршка тука сме секогаш за се што е потребно, да бидеме искрено менаџирањето никаде не е бесплатно.