ТимСпик 3

Почетна > Хостинг > ТимСпик 3

Одберете го правиот избор за вас!

Ние нудиме премиум ТимСпик сервери лоцирани во Германија со дедицирана ИП и гарантиран најнизок пинг.

image
мкд400
ТС3 50
 • 50 слотови
 • Дедицирана ИП + 9987
 • 500 gbps заштита
 • Локација: Премиум
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд700
  ТС3 100
  • 100 слотови
  • Дедицирана ИП + 9987
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1100
  ТС3 200
  • 200 слотови
  • Дедицирана ИП + 9987
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
 • Нарачај сега!
 • Спецификации

  Дедициран сервер

  • Процесор 2x Intel E5-2699A v4
  • Processor memory 128 GB ECC DDR4 1600MHz (8 x 16)
  • Processor cache 15 MB
  • HDD 6x 300 GB 10k (slot 0,1,2,3,4,5)

  Додатни работи

  • Додатна дедицирана IP.
  • Гарантирана 500 Gbps Заштита
  • Споделена конекција од 7гигабита
  • Неограничен сообраќај
  Пронајди го одговорот

  Најчесто поставувани прашања

  Во кратки црти ќе ви ги одговориме вие само следете и прочитајте ги.

  Тоа се сервери лоцирани во најблиска и најдобра локација во Европа, со цел да се обезбеди брз пристап до тимспик серверот и помал пинг за подобра комуникација.

  Делта Хостинг користи има колокација на дедицирани сервери во Германија, и истите се користат за премиум тимспик сервери.

  Цените се најекономични и најреални и пред се ние не вршиме менаџирање додека за поддршка тука сме секогаш за се што е потребно, да бидеме искрено менаџирањето никаде не е бесплатно.