Сервери за игри

Почетна > Хостинг > Сервери за игри

Отворете свој сервер!

Ние сме првиот хостинг во Македонија кој започна да хостира сервери за игри во 2007 година под името МКДХост, додека во 2010 година преминавме во ДелтаХост.

Нудиме сервери во Романија и Германија, сите пакети се достапни на https://pay.dhostmk.com, додека тука се само пакетите по избор на локација.

image
мкд200
Лите
 • 12 слотови
 • 1Gbps FastDLL
 • 500 gbps заштита
 • Локација: Лите
 • FPS: 333
 • Латенција: 30-50ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд300
  Лите
  • 12 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • FPS: 333
  • Латенција: 20-30ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд600
  Ултра
  • 32 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • FPS: 1000
  • Латенција: 30-35ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1000
  Ултра
  • 32 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • FPS: 1000
  • Латенција: 15-20ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд300
  Лите
  • 12 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • Tick 64 сервер
  • Латенција: 30-50ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд500
  Лите
  • 12 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • Tick 64 сервер
  • Латенција: 20-30ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1200
  Ултра
  • 36 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • Tick 128 сервер
  • Латенција: 30-35ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1600
  Ултра
  • 36 слотови
  • 1Gbps FastDLL
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • Tick 128 сервер
  • Латенција: 15-20ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд200
  Лите
  • 50 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • Латенција: 35-50ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд400
  Лите
  • 50 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • Латенција: 35-50ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд800
  Ултра
  • 200 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • Латенција: 30-35ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1200
  Ултра
  • 200 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • Латенција: 15-20ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд200
  Лите
  • 60 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • Латенција: 30-50ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд400
  Лите
  • 60 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Лите
  • Латенција: 30-50ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд800
  Ултра
  • 200 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • Латенција: 30-35ms
 • Нарачај сега!
 • image
  мкд1200
  Ултра
  • 200 слотови
  • 500 gbps заштита
  • Локација: Премиум
  • Латенција: 15-20ms
 • Нарачај сега!
 • Спецификации

  Дедициран сервер

  • Процесор 1x E5-V4
  • Processor memory 64 GB ECC DDR4 1600MHz (8 x 16)
  • Processor cache 15 MB
  • SSD 4x 500 GB

  Додатни работи

  • Со секој премиум сервер се добива дедицирана IP.
  • Со секој премиум сервер се добива и премиум порта.
  • Гарантирани максимални ресурси
  • 500Gbps гарантирана заштита
  Пронајди го одговорот

  Најчесто поставувани прашања

  Во кратки црти ќе ви ги одговориме вие само следете и прочитајте ги.

  Лајт серверите се со помали перформанси кои се делат на повеке сервери, додека Премиум серверите користат сопствени ресурси за секој сервер и имаат пониска латенција за подобра игра.

  Доколку земете сервер со Премиум локација вие добивате гарантирано 1000 ФПС + максимални ресурси за користење и ставате крај на проблемите.

  Цените се најекономични и најреални и пред се ние не вршиме менаџирање додека за поддршка тука сме секогаш за се што е потребно, да бидеме искрено менаџирањето никаде не е бесплатно.