За Нас

Почетна > За Нас

За Делта Хостинг

Ние сме првиот хостинг во Македонија кој почна со услуги од областа на гејмингот, започнавме под ново име во 2010 моментално сме најдобриот хостинг во областа за GameHost. Ние сме хостинг кој се труди и дава се од себе да придонесе се што е потребно на хостинг пазарот со тоа што ќе нуди квалитетни и сигурни услуги за клиентите кои се заинтересирани.
Ние како тим вршиме секојдневна проверка и наградба на серверот без да нанесеме никакви проблеми во однос на прекини на серверот. Со тоа секогаш сме успешни. Како тим секојдневно се информираме во нашата област за се што е ново и се што ни е на нас потребно. Ние сме стар хостинг од 2007-2009 година под називот МкдХост некој добро го познаваат некој не, први бевме и таа година во областа на Game хостинг потоа во 2010 под нов назив и нов стручен тим почнавме со ново темпо за на сите вас да ви овозможиме квалитетни хостинг услуги.

Делта Тим

Нашиот тим е составен од четворица кои повеке од 10 години се бават со хостинг и програмирање, ние заедно како тим се трудиме да го направиме најдоброто што е потребно на пазарот и да обезбедиме цена која е најприфатлива и е најреална.